Altima.ro: Termeni și condiții
Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina de Termeni și Condiții.×

Termeni și condiții

Termeni generali

Magazinul online altima.ro este operat de SC ALTIMA PROD SRL. Prin accesarea siteului, înregistrarea unui cont pe site sau prin plasarea unei comenzi, declarați că aveți vârsta de 18 ani.

SC ALTIMA PROD SRL nu își asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare.

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) în vederea operațiunilor aferente livrării comenzii.

Notificarea primită de către utilizator, după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Confirmarea comenzii se face telefonic de către operator.

Pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comandă. Dacă se modifică cantitatea de bunuri din comandă (de exemplu, în situații de stoc lipsă) va anunța utilizatorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vanzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată aferentă modificării cantităților.

Contractul se considera încheiat între vânzător și utilizator în momentul primirii de către client de la vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a comenzii.

Documentul și informațiile puse la dispoziție de către vânzător pe site vor sta la baza contractului.

Toate tarifele aferente bunurilor și/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei și includ TVA, cu excepția situațiilor în care este indicat altfel.

Produse

SC ALTIMA PROD SRL vinde produsele sale exclusiv societăților comerciale.

Toate informațiile folosite pentru descrierea bunurilor disponibile pe Site (imagini statice, dinamice, prezentari multimedia, etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Comanda înseamnă acțiunea de a solicita produse folosind butonul "Trimite Comanda" din coșul de cumpărături. Comanda este considerată contract între părți. Desfacerea unui contract se face prin notificarea firmei de catre client în temeiul termenilor legislației în vigoare sau de către SC ALTIMA PROD SRL cu notificarea clientului, în cazul în care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate, fapt care implică restituirea sumei în cazul comenzilor pre-platite.

Comenzile plasate cu succes pe acest site sunt urmate de trimiterea automată a unei notificări pe e-mail-ul înscris în formularul de comandă. Din motive obiective, SC ALTIMA PROD SRL își rezervă dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul în cazul în care este necesară modificarea numărului de produse din comandă. Mai departe, clientul va decide dacă acceptă modificarea sau anulează comanda, cu restituirea integrală a sumei achitate acolo unde este cazul.

Prin plasarea unei comenzi, clientul este de acord cu termenii și condițiile acestea și se consideră că este la curent cu forma de confirmare și livrare a comenzilor, cât și cu termenii și condițiile.

Returnarea produselor

Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform Ordonanței Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 și ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplică în cazul vanzării de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, reședința sau la locul de muncă al consumatorului.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de dovada plății, in ambalajul original, sigilat/nedesfăcut.

Transportul coletului cu produse returnate se plătește de către client.

Politica de confidențialitate

Date privind operatorul de date:

SC Altima Prod SRL:
str. Biruintei, nr. 4, com. Pantelimon, jud. Ilfov
Fabrica: Drumul între tarlale, 45Z, Sector 3, București
Phone: Tel. +40 31 256 07 65
Mobil: +40 726 206 472
Email: office[at]altima.ro

SC ALTIMA PROD SRL apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau făcând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

Informațiile cu caracter personal ale Cumpărătorului pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform cerințelor Regulamentului European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679), operatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, procesarea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă sau produsele achiziționate.

În cazul în care livrarea produselor comandate se va face de o altă entitate juridică decât operatorul, datele colectate vor fi comunicate și acelei entități juridice în scopurile menționate mai sus.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate și, ulterior, livrarea produselor. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării serviciilor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră.

În cazul în care este necesar, vom externaliza către alte companii anumite sarcini contribuind la serviciile noastre în numele nostru, în cadrul acordurilor de prelucrare a datelor. Este posibil, de exemplu, să furnizăm date cu caracter personal către agenți, contractori sau parteneri autorizați pentru găzduirea bazelor noastre de date, a site-ului web, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a vă trimite informațiile pe care ni le-ați solicitat.

Vom partaja sau permite accesul la astfel de informații NUMAI furnizorilor externi de servicii după cum este necesar pentru furnizarea produselor noastre. Aceste informații nu pot fi utilizate de către furnizorii externi de servicii pentru orice alte scopuri și sunt obligați prin contract să respecte confidențialitatea datelor personale încredințate.

Toate transferurile de date cu caracter personal către terțe părți vor fi efectuate cu notificarea dumneavoastră anterioară și, după caz, cu acordul dumneavoastră. Orice transferuri de date cu caracter personal în alte țări decât cele pentru care a fost luată o decizie de adecvare în ceea ce privește nivelul de protecție a datelor de către Comisia Europeană, după cum este prezentat la adresa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, au loc pe baza unor acorduri contractuale ce utilizează clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană sau alte garanții corespunzătoare, în conformitate cu legea în vigoare.

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel, vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Drepturile utilizatorului

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail office at altima . ro, sau prin poștă la SC ALTIMA PROD SRL, str. Biruintei, nr. 4, com. Pantelimon, jud. Ilfov . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Aveți dreptul de a depune plângere în fața unei autorități de supraveghere. În Romania puteți depune plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod poștal 010336, București, email anspdcp@dataprotection.ro, telefon +40.318.059.211, +40.318.059.212, website www.dataprotection.ro.

Aveți dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care v-au fost încălcate.

Dreptul de intervenție asupra datelor se aplică pentru:

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel, vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Revizuiri ale politicii

SC ALTIMA PROD SRL poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste politici prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

Această pagină a fost revizuită la data de 03.05.2022.Despre noi

SC Altima Prod SRL
CUI: RO14821170 R.C.: J23/1551/2002
str. Biruintei, nr. 4, com. Pantelimon, jud. Ilfov
CS: 200 lei
RO46RNCB0075035231070001

Contact

Tel. +40 31 256 07 65
Mobil: +40 726 206 472
Email:
INFOCONS: 021 9551