Altima.ro: Termeni și condiții
Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina de Termeni și Condiții.×

Termeni și condiții

Termeni generali

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL nu își asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare.

SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile despre produse, servicii și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere.

Produse

Toate materialele vândute pe acest site sunt vândute „așa cum sunt”, fiind produse „generice” și ele trebuie adaptate situației din organizația dumneavoastră de către o persoană competentă. SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL garantează conformarea acestora cu standardele respective, dar nu își poate asuma responsabilitatea pentru diferențele între situațiile descrise în document și situația reală din organizația dumneavoastră sau pentru modificările ulterioare ale documentelor.

Din acest motiv, SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice daune sau pierderi cauzate de utilizarea produselor achiziționate de pe acest site.

La cerere, contra unei taxe suplimentare, SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL asigură personalizarea documentelor.

Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra documentelor achiziționate de pe site-ul aparțin SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL. Revânzarea acestor documente este strict interzisă.

Returnarea produselor

Materialele vândute pe acest site intră sub incidența articolului 10, aliniat c) din cadrul OG130/2000, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2007 și OUG 174/2008, fiind astfel încadrabile în grupa produselor care nu pot fi returnate. Prin acceptarea acestor termeni și condiții la validarea comenzii, cumpărătorul este de acord să nu solicite returnarea produselor.

Termeni de confidențialitate

SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau făcând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

SC CONSALTIS CONSULTANȚĂ ȘI AUDIT SRL este înscrisă ca operator de date personale și are numărul de înregistrere 21667/2014.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Consaltis Consultanță și Audit SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturării produselor comandate și a eliberării diplomelor de absolvire.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate și, ulterior, emiterea diplomei de absolvire. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării serviciilor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail office at consaltis . ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Despre noi

SC Altima Prod SRL
CUI: RO14821170 R.C.: J23/1551/2002
str. Biruintei, nr. 4, com. Pantelimon, jud. Ilfov
CS: 200 lei
RO46RNCB0075035231070001

Contact

Tel. +40 31 256 07 65
Mobil: +40 726 206 472
Email:
INFOCONS: 021 9551